Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Maketi i totonu o le Pusa ua fuafua e oʻo atu i le US $ 6.6 Bn i le 2031 - Lipoti Suesuega Maualalo a le FMI

Maketi Pepa-i-Pusa - Su'esu'ega, Va'aiga, Tupulaga, Fa'asologa, Va'aiga

DUBAI, United Arab Emirates, Fep. 01, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - I totonu o pisinisi eseese o loʻo faʻaogaina fofo faʻapipiʻi ato-i-pusa, o le vaega o mea inu ua tulaʻi mai le pule.E tusa ai ma se suʻesuʻega a le Future Market Insights, o le vaega o meainu e faʻamoemoe e sili atu i le 65% o faʻatauga i totonu o pusa pusa maketi.

Tele ole Maketi ato i totonu ole Pusa 2022 US$4.0 piliona
Ole Maketi ole ato ile Pusa 2031 US$6.6 piliona
Tau CAGR (2022-2031) 5.7 %

 

Atunu'u e 3 Sili o Maketi 2022 39%

I totonu o le pisinisi meainu, o le vaega o le uaina o loʻo umiaina le tele o sea.O le faʻaaogaina o taga-i-pusa mo le faʻapipiʻiina o uaina e sili ona aoga pe a faʻaaogaina e se tagata.O ato-i-pusa e mama nai lo fagu tioata e masani ona faʻaogaina mo le afifiina, ma e faigofie ona teuina.

Ua tulaʻi mai Europa o se maketi autu ma o se tasi o taʻutaʻua gaosi uaina.O lo'o fa'aalia e le itulagi le fa'ateleina o le fa'aogaina o taga-i-pusa mo le afifiina ma le felauaiga o uaina fa'apitoa.E oo lava i le au atamamai uaina latou te faailoaina o uaina o loo i totonu o le atigipusa e iai lona tofo atoatoa.

O lo'o usita'ia e le au fai mea'ai tulafono fa'atonutonu o mea'ai ina ia mautinoa e tumau pea le tofo o le uaina.E le gata i lea, o le tumama ma le aoga avanoa i totonu, o le ata palasitika e puipuia ma le loto i ai uaina mai le okesene ma le malamalama o nisi ia o itu taua na avea ai le ato i totonu o le pusa ma vaifofo pito sili ona lelei mo uaina.

Ole tele o alamanuia o lo'o filifili mo vaifofo fa'apipi'i ato ile atigipusa aua e faigofie ona pa'u i totonu ole ato ma pusa ma fa'aitiitiga ole tau o felauaiga ma mea e mana'omia e teu ai.O nei mea e faʻamoemoe e mafai ai ona faʻatupulaia le maketi i tausaga a sau.

Mea'ai Aveese mai le Maketi Pepa-i-Pusa

O le manaʻoga o ato o le a faʻatupulaʻia, faʻaalia le tuputupu aʻe tumau i le 5.7% i le va o le 2022 ma le 2031.

O le si'itia o manaoga mai pisinisi eseese o le a mafai ai e le US account mo le sili atu i le 86% faʻatau i Amerika i Matu

O le faʻateleina o le gaosiga o le uaina o le a faʻamalosia ai manaoga mai Siamani, Farani, ma Italia

A maeʻa se vaitaimi o le tuputupu aʻe le lelei, o le a toe faʻafouina le faʻatauga i Peretania, 1.8% yoy tuputupu aʻe i le 2022

O Saina o le a maua le taʻimua i Asia i Sasaʻe, sosoo ai ma Iapani ma Korea i Saute

"O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi fetuutuunai ma gafataulimaina o le a faʻaauau pea ona faʻatau atu faʻatau, aemaise lava i le vaega o meaʻai ma meainu. Ina ia faʻafetaui le faʻatupulaia o le manaʻoga, o loʻo taulaʻi atu kamupani i faʻafouga eseese "o le tala lea a le tagata suʻesuʻe FMI.

Tau Fa'aopoopo o Meafaigaluega Fa'atasi ma Ato-i-Pusa e Fa'alavelaveina le Fa'atupulaia

E ui lava o pusa-i-pusa o se fofo faʻapipiʻi taugofie pe a faʻatusatusa i isi mea faʻapipiʻi masani, o tau faʻaopoopoina o meafaigaluega o ato-i-pusa e faʻamoemoe e faʻatapulaʻa a latou faʻatauga. -i totonu o le pusa, aemaise i le tamaoaiga o loʻo faʻatupuina.

A'afiaga ole COVID-19 ile Maketi o ato ile Pusa

Faatasi ai ma le siʻitia i tulaga luʻitau i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, o le faʻatauga o ato-i-pusa ua faʻaitiitia tele i le lalolagi atoa.O le mea lea, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tausaga i le faaiuga o le tausaga 2022 ua faʻaititia i le lata i le 1.3% pe a faʻatusatusa i le 2031. O aʻafiaga le lelei i le manaʻoga mo le ato-i-pusa i totonu o meainu, meaʻai, ma vailaʻau ua matauina, ona o faigata. i le tausia o filifili sapalai.

O le tetee atu i lenei suesuega a le kamupani afifiina o le Smurfit Kappa Group faatasi ai ma le Wine Intelligence na faaalia ai o oloa uaina i totonu o le ato e 3.7 miliona tagata fou na agasala Farani ma Peretania i le ono masina mulimuli o le 2020. ua fa'atupula'ia le inupia ma le fa'atonu i le fale ona o tapula'a e mafua mai i le fa'ama'i.

O ai e manumalo?

Smurfit Kappa Group plc, DS Smith plc, Amcor plc, Liqui-Box Corporation, Scholle IPN, CDF Corporation, TPS Rental Systems Ltd, Op to pack Ltd., NWB Finland Oy, Aran Group ma isi o tagata taʻutaʻua i le lalolagi. ato-i-pusa maketi.O tagata taʻalo Tier 3 i le maketi o loʻo umia le 50-60% i le maketi o ato i totonu o le pusa.

Kamupani o loʻo faʻagaioia i le maketi o loʻo taulaʻi i faʻafouga e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga.O lesi foi mea:

Ia Setema 2022, Smurfit Kappa fa'alauiloa fou fou Vitop® Blue tap mo Bag-in-Pusa mea fa'amamaina lea na fa'aaoga muamua mo ato fa'amama lima - o se tasi o oloa sili ona sailia i le taimi o le fa'ama'i Covid-19. .

Ua fa'alauiloa e Mondi Styria se pea o ata o lo'o soso'o mai ua atia'e mo le tele o vaega o oloa BIB e fa'aaogaina e afifi ai mea taumafa vai ma isi mea.

Aotelega o Lipoti

Uiga Fa'amatalaga
Vaitaimi Va'aiga 2022-2031
Maua Fa'amatalaga Fa'asolopito mo 2016-2021
Su'esu'ega Maketi US$ Miliona mo le Tau ma le Mn Unite mo Volume
Itulagi Autu Ufiufi Amerika i Matu, Amerika Latina, Europa, Asia i Saute, Asia i Sasaʻe, Oceania, Sasaʻe Tutotonu & Aferika
Atunu'u Autu o lo'o aofia ai US, Kanata, Pasila, Mekisiko, Siamani, Sepania, Italia, Farani, UK, BENELUX, Netherlands, Nordics, Rusia, Polani, Saina, Iapani, Initia, Atunuu GCC, Aferika i Saute, Ausetalia
Vaega Autu Ufiufi Avanoa, Meafaitino, Fa'ai'uga Fa'aoga ma Itulagi
Fa'aigoaina Kamupani Autu Smurfit Kappa VaegaLiqui-Box Corporation (DS Smith Plc.)

Amcor plc

Scholle IPN

CDF Faalapotopotoga

TPS Rental Systems Ltd

Optopack Ltd.

NWB Finelani Oy

Aran Group

Kamupani TriMas (Rapak)

Lipoti Lipoti Va'aiga Maketi, Su'esu'ega Fa'asoa a Kamupani, Fa'atauvaga Fa'ata'ita'iga, Su'esu'ega DROT, Su'esu'ega Fa'atau ma Lu'itau, ma Fuafuaga Fa'atupu Fuafuaga.
Fa'asinomaga & Tau Avanoa i luga ole Talosaga

Su'esu'e le Fa'asalalauga fa'aauau a le FMI i luga ole laiga fa'apipi'i

Maketi Pepa Fa'aliliuga: Fa'amaumauga fou mai le su'esu'ega o le maketi o pepa vevela e fa'aalia ai o manaoga o le lalolagi atoa o le maketi o lo'o fa'amoemoe e lesitala se CAGR o le ~ 5.4% i le vaitaimi fa'ata'ita'i ma o'o atu i le faitau afe o metric tone i le 2031.

Non-Aerosol Over caps Market: O le lalolagi e le-aerosol over caps maketi e tatau ona siitia i le CAGR o le ~ 6.7%, i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

Tube Closures Market: O le maketi o le tapuni o le lalolagi o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina i le CAGR o le ~ 3.6%, i le taimi o le Vaʻaiga Vaʻai.

Drink Carrier Poly Bags Maketi: O le maketi o meainu i le lalolagi atoa o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina i le CAGR o le ~ 4.1%, i le taimi o le Vaitaimi.

Syringe Labels Market: E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapisinisi lata mai na faia e Future Market Insights, o le manaʻoga mo faʻailoga tui e faʻamoemoe e molimauina le tuputupu aʻe i le 10% -11% CAGR i le va o le 2021 ma le 2031, ona o le faʻateleina o le manaʻoga mo sapalai vailaʻau, e aofia ai. tui.

NCR Printers Market: E tusa ai ma le lipoti lata mai na lomia e le Future Market Insights, o le manaʻoga mo NCR Printing Machines o loʻo faʻamoemoe e tupu i le 7% -7.7% CAGR i le va o le 2021 ma le 2031, maualuga manaʻoga mo masini lomitusi televave ma fofo i totonu o le pito sili- tagata fa'aoga e fa'amoemoe e fa'aosoina le mana'oga mo lomitusi NCR.

Large Character Printers Market: E tusa ai ma le lumanaʻi faʻatupulaia o le maketi o loʻo faʻamoemoeina le maketi o lomitusi tetele a le lalolagi e faʻamauina le tuputupu aʻe i le 6% -6.5% CAGR i luga o le vaitau vaʻaia i le va o le 2021 ma le 2031.

NCR Laser Paper Market: O le maketi pepa laser NCR i le lalolagi atoa o loʻo faʻamoemoe e faʻaalia le tuputupu aʻe i le 6% -6.5% CAGR i le va o le 2021 ma le 2031, Faʻatasi ai ma lena, o le faʻatauga o le NCR laser pepa e faʻatatau e oʻo atu i le faitau miliona o tone, i luga o le sefulu tausaga. .

Maketi Pepa Straw: Fa'amaumauga fou mai le su'esu'eina o maketi pepa vaomago o lo'o fa'aalia ai le mana'omia o maketi o le lalolagi mo pepa vaomago e fa'atatau e resitalaina le CAGR o le ~ 5.7% i le vaitau fa'ata'ita'i ma o'o atu i le afe o tone i le 2031.

Maketi Pepa Pepa: E tusa ai ma fuafuaga o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi, o le maketi pepa tao a le lalolagi e tatau ona resitalaina le tuputupu aʻe i le 6% CAGR i le sefulu tausaga a sau.

E uiga i Malamalamaga Maketi i le Lumanai (FMI)

Future Market Insights (FMI) ose ta'ita'i e tu'uina atu auaunaga tau maketi ma fa'atalanoaga, tautua tagata fa'atau i le silia ma le 150 atunu'u.O le FMI o loʻo faʻauluulu i Dubai, ma o loʻo i ai nofoaga autu i Peretania, US ma Initia.O lipoti lata mai a le FMI o su'esu'ega maketi ma au'ili'iliga tau alamanuia e fesoasoani ai i pisinisi e fa'atautaia lu'itau ma faia fa'ai'uga taua ma le mautinoa ma le manino i le lotolotoi o tauvaga mata'utia.O a matou lipoti fa'apitoa mo su'esu'ega maketi e tu'uina atu ai fa'amatalaga fa'atino e fa'aoso ai le tuputupu a'e gafataulimaina.O se vaega o tagata su'esu'e ta'ita'ia fa'apitoa i le FMI o lo'o fa'aauau pea ona su'esu'eina faiga ma mea e tutupu i le tele o alamanuia ina ia mautinoa o lo'o sauni a tatou tagata fa'atau mo manaoga fa'asolosolo o latou tagata fa'atau.


Taimi meli: Au-02-2022