Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Global Spout Pouch Va'aiga Maketi i le 2030

1

O le maketi o le Spout Pouch i le lalolagi na umia le tau o maketi o le USD 21,784.2 Miliona i le 2021 ma o loʻo fuafua e oʻo atu i le USD 40,266.7 Miliona i le tausaga 2030. O le maketi o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 7.3% mai le 2022 i le 2030. E tusa, 148,012 miliona iunite. o Spout Pouch na faʻatau atu i le 2021.

2

Spout Pouches o se ituaiga o afifi fetuutuunai ma e mafai ona faʻaaogaina mo oloa e pei o, fufulu fale penisini, meainu malosi, cocktails, ma meaʻai pepe, ma isi.O le maketi o loʻo faʻamoemoeina e faʻamalosia e le siʻitia o le manaʻoga mo le faʻaogaina saogalemu o le faʻaogaina o tekonolosi faʻapipiʻi fou ma fofo o loʻo fuafua foi e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.E ui lava i mea taua, toe faʻaaogaina ma popolega o le siosiomaga o taga spout e faʻatatau foi e afaina ai le tuputupu aʻe o maketi.
Fa'atupu Aafiaga:
Fa'atupula'ia le mana'oga mo fofo fa'apipi'i saogalemu

O taga fa'alava e maua ai filifiliga eseese mo le afifiina fetu'una'i o oloa vai.E fa'amautinoaina o lo'o feavea'i le vai i se auala faigofie ma leai ni mea leaga, pe a fa'atusatusa i fagu tioata po'o fagu palasitika.E mautu foi, e mafai ona maua i fata, ma aoga, pe a faatusatusa i isi mea e teu ai vai.E le gata i lea, e mafai ona toe faʻaaogaina, lea e faʻateleina ai le manaʻoga.O le mea lea, o le siʻitia o le manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi saogalemu e faʻamoemoe e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.

Va'aiga lautele:
O le maketi o le Spout Pouch i le lalolagi atoa o loʻo vaevaeina i oloa, vaega, lapoa o taga, meafaitino, ituaiga tapuni, ma tagata faʻauʻu.
E ala i oloa,
●meainu
●Sirup
●meainu malosi
● Fa'amama Fofo
●Suau'u
●Suavai fasimoli
● Mea'ai a pepe
●O isi
O le vaega o meainu ua fuafuaina e faʻatatau mo le tele o sea maketi e sili atu i le 40% i le 2021 ona o le maualuga o le manaʻoga mo le afifiina o vai ma sua suamalie, ma isi.O le vaega o meainu malosi o loʻo faʻamoemoe e molimauina le televave o le tuputupu aʻe o le tusa ma le 8.5% i le vaitaimi fuafuaina ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo meainu malosi i maketi i taulaga.Ole vaega ole vaifofo fa'amama e fa'amoemoe e maua se avanoa e sili atu ile USD 2,500 miliona ile 2021 i le 2027.
E ala i le Vaega,
●Cap
● vao
● Ata tifaga
●O isi
O le vaega pito i luga o loʻo faʻamoemoeina e faʻatatau mo le maualuga o sea maketi e tusa ma le 45% i le 2021 ona o le tele o faʻafouga mo le faia o pupuni anti-leak.O le vaega ata tifaga e fa'atatau e laasia se fa'ailoga o le USD 10,000 miliona i le 2029. O ata tifaga e ofoina atu le malosi lelei ma le va'aiga va'aia i taga fa'aola.

I le Lapopoa o le taga,
● itiiti ifo i le 200 ml
●200 i le 500 ml
●500 i le 1,000 ml
●E sili atu i le 1,000 ml
O le 200 i le 500 ml vaega o loʻo faʻamoemoe e molimauina le maualuga o le tuputupu aʻe o le 7.6% i luga o le vaitau faʻataʻitaʻiga ona o lo latou manaʻoga maualuga mo le afifiina o meainu.O le vaega itiiti ifo i le 200 ml o lo'o molimauina le $ 400 miliona pa'u i le 2019 i le 2020 ona o le fa'ama'i COVID-19.

E ala i meafaitino,
●Palasitika
●Aluminium
●Pepa
●O isi
O le vaega palasitika e faʻamoemoe e faʻatatau mo le tele o sea maketi e tusa ma le 45% i le 2021 ona o le faigofie ona maua ma le tau maualalo, pe a faʻatusatusa i isi mea.O le vaega alumini o loʻo faʻamoemoe e molimauina le televave o le tuputupu aʻe o le tusa ma le 8.2% i le vaitaimi fuafuaina, ona o le faʻatupulaia o latou manaʻoga mo le teuina o oloa maaleale vevela.
I le Ituaiga Tapuni,
●Siu
●Flip Top
●Su'u-Tu'u pito i luga
●Souts Fa'amau i luga
●Push-Up Mea inu
O le vaega sikulima o loʻo faʻamoemoe e maua se avanoa e sili atu i le USD 8,000 miliona i le 2021 i le 2030 ona o le faʻatupulaia o numera o tagata taʻalo o loʻo faʻapipiʻiina sikulima.O le vaega o spouts fa'apipi'i tulimanu e fa'atatau e sili atu i le fa'ailoga o le USD 5,000 miliona i le 2027 ona o le maualuga o lo latou mana'oga a'o latou fesoasoani e fa'atumauina mea fou ma fa'atuputeleina le ola.

E le tagata fa'au'uga,
● Mea'ai ma meainu
●Kosmetics ma Tausiga a le tagata lava ia
●Taavale
●Pharmaceutical
● vali
● Fasimoli ma fa'amama
●O isi
O le vaega fasimoli ma mea faʻamama e faʻamoemoe e tupu i le CAGR sili ona maualuga e tusa ma le 7.8% i luga o le vaitau fuafuaina ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo taga faʻaputu mo le teuina o fasimoli ma vai, ona o le tele o afifi e mafai ona teuina i faleoloa faʻatau, pe a faʻatusatusa i fagu. .O le vaega o mea'ai ma meainu e fa'atatau e sili atu i le maketi o le USD 15,000 miliona i le 2029 ona o le si'itia o le mana'oga mo taga fa'asusu i vaega o meainu.


Taimi meli: Nov-05-2022