Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Maketi Fa'asusu Susu - Tuputupu ae, Fa'asologa, Aafiaga COVID-19, ma Va'aiga (2022 - 2027)

O le Milk Packaging Market na resitalaina le CAGR o le 4.6% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga 2022 - 2027. O le faʻatupulaia o le faʻaogaina i le faʻapipiʻiina o le siʻosiʻomaga ma le faʻateleina o le susu susu taumafa e faʻamoemoe e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.

Fa'ailoga Taua

● O le susu o le susu e sili ona faʻaaogaina i le lalolagi.O le maualuga o le susu ma minerale i totonu o le susu e matua faigata ai mo le au fa'atau oloa ona teuina mo se taimi umi.O se tasi lea o mafua'aga tele o le fa'atauina o le susu e pei o le susu pauta po'o le susu gaosi.E sili atu i le 70% o le afifiina o susu fou e saofagā e fagu HDPE, e mafua ai le faʻaitiitia o le manaʻoga mo fagu tioata.O le masani o le taumafaina i luga o le alu, faigofie o le sasaa faigofie, lelei le afifiina lelei, ma le soifua maloloina o loʻo atagia mai i le taʻutaʻua o susu inu-pei, soya, ma susu oona, ua mafua ai le manaʻomia tele mo le afifiina o susu. .

● E tusa ai ma le FAO, o le gaosiga o le susu o le lalolagi e fuafua e tupu i le 177 miliona metric tone i le 2025. Faʻateleina le fiafia o tagata faʻatau e maua mai polotini mai meaʻai susu nai lo meaʻai cereal ona o le suiga o le olaga ma le televave o le taulaga e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le manaʻoga mo oloa, pei o susu, i luga o le vaitaimi o faʻamatalaga.O ia faiga e fa'amoemoe atili e a'afia ai le maketi o le afifiina o susu.

● O pusa faʻavae faʻaola e sili atu ona gafatia nai lo pusa susu masani, faʻaitiitia ai le faʻalagolago o le gaosi oloa ile palasitika polyethylene faʻavae fossil i totonu ole laiga.O lo'o fa'atupula'ia le fiafia o tagata fa'atau i le fa'aauauina, fa'atasi ai ma su'esu'ega o lo'o fa'ailoa mai ai e talitonu tagata o vaitausaga uma e tatau i pisinisi ona fa'atauva'a mo latou tulaga fa'alesiosiomaga.

● E le gata i lea, o pusa o loʻo faʻaaogaina e avea o se filifiliga lelei mo le afifiina o susu mo le tufatufaina atu o faleoloa.O lo'o fa'atuputeleina le fa'aaogaina e le kamupani o katuni ma taga mo le afifiina o susu.O su'esu'ega o lo'o fa'aalia ai o le tulaga o le organoleptic o le susu UHT ua fa'agaioia aseptically e iai fa'amanuiaga taua i le tulaga o le lactulose, lactoserum proteins, ma le vaitamini fa'atusatusa i le toe gaosia.

● E le gata i lea, o loʻo sailia e le au faʻatau oloa faiga faʻapaʻaga e faʻaleleia ai le afifiina o susu i le maketi o le lalolagi.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Ianuari 2021, A2 Milk Co., o se faʻailoga a Niu Sila, na faʻasalalau le mauaina o le Mataura Valley Milk (MVM) ma le 75% o sea.Na faia e le kamupani se tupe teufaafaigaluega e NZD 268.5 miliona.O lenei mea ua fa'amoemoe e maua ai avanoa eseese mo le au fa'atau susu i totonu o le itulagi.

● O le si'itia o le silafia e uiga i mea e teu ai le si'osi'omaga ua maua ai le malosi tele i le afifiina o susu i le lalolagi atoa.O le vaega o pepa pepa o lo'o fuafua e avea ma mea e teu ai susu e sili ona vave ona tupu ona o ana mea e mafai ona toe fa'aaogaina.O le fa'alauteleina o le silafia e feso'ota'i ma le si'osi'omaga e fa'amoemoe e iai se a'afiaga lelei i le vaega fa'apipi'i pepa pepa, ona o ona foliga toe fa'aaogaina.

● E ofoina atu le puipuiga faaopoopo i le oloa teuina ma faʻateleina le ola faʻasao.E le gata i lea, o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le afifiina e manino ma sili ona vaʻaia, e ono faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.

● E le gata i lea, e aveese le filifiliga o palasitika poʻo soʻo se isi afifi, e ono afaina ai le siosiomaga.O mea o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia le faʻaogaina o pusa pepa mo le susu i luga o le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le gaosiga o pepa pepa mo le afifiina o loʻo faʻateleina i le lalolagi atoa ona o ona faʻamanuiaga, e pei o lona toe faʻaaogaina ma mea e pala.

● E tusa ai ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o pusa pepa, o kamupani tetele i le maketi o loʻo filifilia mo le afifiina o pepa.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Aokuso 2022, na faʻalauiloa ai e le Liberty Coca-Cola le Coca-Cola i le KeelClip pepa faʻapipiʻi pepa, lea e suia ai mama palasitika masani e taofi faʻatasi ai meainu.

● Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o pusa pepa, o loʻo taulaʻi atu foʻi kamupani i le toe faʻaaogaina o pepa i le maketi.E tusa ai ma le American Forest and Paper Association, i le 2021, na oʻo i le 68% le aofaʻi o le toe faʻaaogaina o pepa, o se fua faʻatatau i le maualuga maualuga na ausia muamua.E fa'apena fo'i, o le fua faatatau toe fa'aaogā mo atigi pusa tuai (OCC) po'o atigipusa pepa sa tu i le 91.4%.O le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le toe faʻaaogaina o pepa ua fesoasoani foi i le faʻatupulaia o maketi o le Milk Packaging Market i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

● O le itulagi o Asia Pacific e maualuga lona gafatia mo oloa susu e leai se lactose e fai ma sui maloloina i oloa lactose, lea e foliga mai e fetaui ma le gaosiga o susu, ma faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o maketi.

● E le gata i lea, o le faitau aofaʻi o le itulagi e masani ona faʻapalepale i oloa e maua ai le lactose, lea e maua ai ni auala fou mo oloa e leai se lactose.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o popolega i meaʻai a tamaiti o loʻo fuafua e faʻamalieina le taumafaina o susu, ma faʻamalosia ai le maketi.

● O le si'itia o le maua o oloa susu ua afifiina e ala i faleoloa eseese ona o le si'itia o le faitau aofa'i ma le fa'ateleina o le fiafia o tagata fa'atau i oloa e fa'atatau i polotini, o nisi ia o mea e fesoasoani ai i le fa'aaogaina o mea'ai susu i totonu o le APAC ma e fa'amoemoe fo'i e saofagā ai. i le tuputupu ae o maketi.

● O le si'itia o tupe maua ma le faitau aofa'i e fa'atupuina ai le mana'oga mo mea'ai masani i le itulagi.O le faʻateleina o le taumafaina o meaʻai susu e iloga i le faʻaleleia o meaʻai a tamaiti ma faʻaleleia olaga o faifaatoaga i le itulagi.

● E lē gata i lea, o le siʻitia o tulaga o le soifuaga ma le faitau aofaʻi o tagata matutua ua atili faateleina ai le lauiloa o nei maketi.O le maualuga o tupe maua faʻaaogaina i atunuʻu atinaʻe e pei o Initia ma Saina e faʻateleina ai le malosi faʻatau o tagata faʻatau.Ole mea lea, ole fa'alagolago tagata fa'atau ile fa'agaioiina, mua'i kuka, ma fa'aputu mea'ai e ono fa'atupula'ia.O ia tupe fa'aalu a tagata fa'atau ma suiga o mana'oga e fa'amoemoe e saofagā i le fa'atupulaia o maketi.

Tulaga Autū Maketi

Pepa Pepa e Molimau Manaoga Taua

Asia Pacific e Molimauina le Faatupulaia Sili

Fa'afanua Tauvaga

O le Milk Packaging Market e matua vaeluaina ona o le au taʻaloga e le faʻatulagaina e aʻafia ai le i ai o tagata taʻalo i le lotoifale ma le lalolagi i totonu o pisinisi.O fa'ato'aga fa'apitonu'u e fa'aaogaina e-fefa'ataua'iga ma e mafai ona fa'atosina tagata fa'atau e ala i le tu'uina atu o le fa'aogagofie ma le fetuutuuna'i.E le gata i lea, o le tuputupu aʻe o le gaosiga o susu o loʻo faʻaosoina ai le au taʻalo e atiaʻe ni fofo sili atu ona lelei, ma faʻatauvaʻa ai le maketi susu.O nisi o taʻaloga autu i le maketi o Evergreen Packaging LLC, Stanpac Inc., Elopak AS, Tetra Pak International SA, ma le Ball Corporation.O nei tagata taaalo e faʻafouina pea ma faʻaleleia a latou ofo oloa e faʻafetaui ai le faʻateleina o manaʻoga maketi.

● Setema 2021 – Ua faalauiloa e Clover Sonoma se kalone kalone susu kalone pe a uma ona toe faaaogāina (PCR) (i le Iunaite Setete).O le fagu e 30% le PCR o loʻo iai, ma o loʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻateleina le PCR ma faʻalautele le PCR o loʻo faʻaaogaina i fagu susu i le 2025.


Taimi meli: Nov-14-2022